FAQ

Krever dere salgsskatt eller VAT?
Vi krever ikke noen type salgsskatt på noen av våre ordre. For EU land er det ingen VAT og ingen import plikter påløper.

Sender dere til PO bokser eller APO/FPO bokser?
Vi sender til PO bokser og APO/FPO bokser. Ordre til PO bokser vil bli sendt gjennom postkontoret.

Har min ordre blitt sendt?
Klikk på Ordre Status linken på toppen av vår side for å sjekke din ordre status. Hvis ordre stautsen står på "Processed" eller "Completed" så har den allerede blitt sendt.

Hvor lang tid tar det å få en ordre?
De fleste ordre, med standard levering, vil bli levert innen 5-12 dager etter at orderen har blitt plasert. Ekspresslevering vil levere innen 2-4 arbeidsdager. Prioriteringslevering vil bli levert innen 4-8 standardager.

Hvorfor burde jeg handle fra dere?
Vi tilbyr de laveste prisene online for mange produkter. Vi har en ekstremt vennlig og lettgående imøtekommelse til kundeservice. Gi det et forsøk og vi lover deg at du vil handle fra oss igjen! Vi har vært innenfor online salg siden 2005 og vi vet hva kunder vil ha og vi vet hvilken service kunder vil ha også!

Hvordan sporer jeg min ordre?
Klikk på Ordre Status linken på toppen av vår side for å sjekke din ordre status. Etter du har skrivd inn din email og sporingsnummer vil du se din ordreinformasjon. Klikk på leverings tabben for å se ditt sporingsnummer og klikk på Track knappen, eller kopier og lim inn ditt sporingsnummer og spor det på leverandørens hjemmesider.

Leverer dere internasjonalt?
Ja, vi leverer internasjonalt, til hvor som helst i verden. Internasjonale ordre blir sendt via International Registered Airmal. Ordre tar fra 5 til 14 dager å annkomme de fleste destinasjoner, hvis vi ser bort i fra klareringstiden i tollen.

Hvordan retunerer jeg min ordre?
Venligst sjekk siden for returneringsreglene for mer informasjon. Linken er på bånnen av vår hjemmeside, under regel seksjonen.