Veel Gestelde Vragen

Rekent u verkoop belasting of BTW
Wij rekenen geen verkoop belasting op een bestelling. Voor EU landen wordt er geen BTW berekend en wordt er geen import belasting gerekend.


Verzenden jullie ook naar postbussen of APO/FPO bussen? 
Wij versturen ook naar postbussen en APO/FPO bussen. Bestellingen naar postbussen worden verstuurd via het postkantoor.

Is mijn bestelling verstuurd?  

Klik op de Order Status link bovenaan de pagina, om de bestelling status te bekijken. Als de status is gelabeld als "Processed" of  "Completed", dan is het al verstuurd.

Hoe lang duurt het om een bestelling te ontvangen?
De meeste bestellingen worden geleverd binnen 5 tot 12 dagen nadat de bestelling is geplaatst. Prioriteit levering is binnen 4 tot 8 standaard dagen.

Waarom moet ik bij jullie kopen?
Wij bieden de laagste prijs voor veel producten. We hebben een extreem vriendelijke en makkelijke klantenservice. Probeer het eens en wij beloven u dat u nogmaals bij ons wilt bestellen! Wij zitten in de retail handel vanaf 2005 en we weten wat klanten willen en we weten ook wat klantenservice is!

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?  
Klik op de Order Status link bovenaan de pagina om de bestelling status te bekijken. Na het typen van uw email en order nummer, ziet u de bestelling informatie. Klik op de ‘shipments’ tab om uw tracking nummer te zien, klik op de ‘Track’ knop of kopieer het tracking nummer naar de juiste vervoerder website.

Verzenden jullie ook internationaal?
Jazeker, we versturen internationaal, naar overal op de wereld. Internationale verzendingen worden verzonden via International Registered Airmail. Bestellingen kunnen 5 tot 14 dagen duren tot ze aankomen op hun bestemming, afgezien douane inklaringstijd.

Hoe kan ik mijn bestelling terug sturen?

Kijk op de ‘returns policy’ pagina voor meer informatie. De link is onderaan onze website onder de ‘policies’ sectie.